Bezorgen & Afhalen

Bezorging of afhalen?

Tijdens het afronden van je bestelling, kun je kiezen of je je bestelling wilt laten bezorgen of dat je het wil ophalen in onze winkel of een GLS Servicepunt. Deze keuze vind je bij gegevens tijdens stap 2 in het afronden van je bestelling.

Bezorgen

Alle pakketten van Hengelsport Heijnens worden verzonden met GLS. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, ontvang je van ons een melding met daarin een track & trace code van GLS. Hiermee kun je de bezorging van je pakket volgen. Dit kun je doen via de website gls-info.nl/tracking of via de app op je smartphone.

Wat houden de statussen in?

  • In behandeling: Hiermee is uw bestelling goed aangekomen. Let hierbij wel op, wij hebben niet al onze producten op voorraad. Wij hanteren daarom een levertijd van maximaal 14 dagen. Wij hopen natuurlijk wel uw product zo spoedig mogelijk te leveren.
  • In de wacht: Gekozen voor een overboeking? Dan zal tot dat wij het geld hebben ontvangen in de wacht worden geleverd, zodra wij het hebben ontvangen zetten wij het in behandeling.
  • Wachtend op betaling: Wij wachten momenteel nog op uw betaling, waarschijnlijk is er dan niet iets goed gegaan. Lukt het echt niet stuur ons dan een mail en wij proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.
  • Verzonden: Uw pakket is nu verzonden, wij verwachten dan meestal dat het binnen 1 tot maximaal 5 werkdagen geleverd is. Is dat niet zo neem dan contact op met de pakketaanbieder.
  • Gedeeltelijk verzonden: Uw pakket is gedeeltelijk verzonden, dat betekent dat een aantal producten momenteel niet voorradig zijn. Wij zullen u dit dan op een later tijdstip opsturen.
  • Geleverd: Uw pakket is door de pakketaanbieder geleverd. Is dit niet zo? Neem dan contact 0p met de pakketaanbieder. Wij wensen u dan veel vis plezier met uw bestelling!
  • Geannuleerd: Wat jammer, het pakket is geannuleerd door verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw bestelling
  • Terugbetaald: Uw bestelling is terugbetaald. Dit doordat het een langere levertijd dan 14 dagen heeft en wij u niet kunnen verzekeren hoe lang het duurt.
  • Mislukt: Er is iets mislukt bij uw bestelling. Neem contact met ons op voor meer informatie wat er is misgegaan.

Bezorging in België
Bestel je vanuit België houd dan rekening met maximaal 1 dag extra levertijd.

Bezorging in Duitsland
Bestel je vanuit Duitsland houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Wij proberen uiteraard het pakket zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen.

*Let op: Wij bieden het pakket aan bij GLS en letten hierbij op de levertijden. Wij kunnen echter niet garanderen dat het pakket er alijd binnen de afgesproken levertijd is . Neem voor vragen over de levering van het pakket contact op met GLS. Kijk hiervoor op gls-info.nl en gebruik hiervoor de track & trace code die je van ons hebt ontvangen. Of bel naar 0900 – 0990 (45 ct/per gesprek).

Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met ons: bel naar 045 527 14 12 of stuur een email naar info@hengelsport-heijnens.nl.

* Geen track & trace code ontvangen? Kijk dan goed je email na, het kan zijn dat de email in je spam of reclame map is terecht gekomen. Kun je de email echt niet vinden dan kun je natuurlijk contact opnemen met ons.

Verzendkosten

Voor het verzenden van je pakketje rekenen we een klein bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten per soort pakketje vind je in het volgende overzicht.

Nederland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €75,-Gratis
Enveloppakket onder de €75,-€2,50
Bestelling onder €75,-€6,75
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€6,75
  

Belgie

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €150,-Gratis
Bestelling onder €150,-€12,50
Enveloppakket onder de €150,-€3,50
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€12,50
  

Duitsland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €150,-Gratis
Bestelling onder €150,-€12,50
Enveloppakket onder de €150,-€3,50
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€12,50