fbpx

Bezorgen & Afhalen

BEZORGING OF AFHALEN?

Tijdens het afronden van je bestelling, kun je kiezen of je je bestelling wilt laten bezorgen of dat je het wil ophalen in onze winkel of een GLS Servicepunt. Deze keuze vind je bij gegevens tijdens stap 2 in het afronden van je bestelling.

BEZORGEN

Alle pakketten van Hengelsport Heijnens worden verzonden met GLS. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, ontvang je van ons een melding met daarin een track & trace code van GLS. Hiermee kun je de bezorging van je pakket volgen. Dit kun je doen via de website gls-info.nl/tracking of via de app op je smartphone.

Wat is de levertijd van mijn pakket? Als je bij Heijnens op een werkdag voor 11:00 iets bestelt, verzenden wij, indien alles op voorraad, nog dezelfde dag. Bestel je ook producten met een langere levertijd, dan wachten we tot alle artikelen aanwezig zijn en Gerelateerde afbeeldingversturen we je het complete pakket. GLS zal het pakket in de meeste gevallen de volgende dag bij je aanbieden.

Schema leverdata*

Besteld opVoor 11:00Na 11:00
MaandagGeleverd op dinsdagGeleverd op woensdag
DinsdagGeleverd op woensdagGeleverd op donderdag
WoensdagGeleverd op donderdagGeleverd op vrijdag
DonderdagGeleverd op vrijdagGeleverd op zaterdag
VrijdagGeleverd op zaterdagGeleverd op dinsdag
ZaterdagGeleverd op dinsdagGeleverd op dinsdag
ZondagGeleverd op dinsdagGeleverd op dinsdag

 

Bezorging in België
Bestel je vanuit België houd dan rekening met maximaal 1 dag extra levertijd.

Bezorging in Duitsland
Bestel je vanuit Duitsland houd dan rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Wij proberen uiteraard het pakket zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen.

*Let op: Wij bieden het pakket aan bij GLS en letten hierbij op de levertijden. Wij kunnen echter niet garanderen dat het pakket er alijd binnen de afgesproken levertijd is . Neem voor vragen over de levering van het pakket contact op met GLS. Kijk hiervoor op gls-info.nl en gebruik hiervoor de track & trace code die je van ons hebt ontvangen. Of bel naar 0900 – 0990 (45 ct/per gesprek).

Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met ons: bel naar 045 527 14 12 of stuur een email naar [email protected].

* Geen track & trace code ontvangen? Kijk dan goed je email na, het kan zijn dat de email in je spam of reclame map is terecht gekomen. Kun je de email echt niet vinden dan kun je natuurlijk contact opnemen met ons.

VERZENDKOSTEN

Voor het verzenden van je pakketje rekenen we een klein bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten per soort pakketje vind je in het volgende overzicht.

Nederland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €75,-Gratis
Enveloppakket onder de €75,-€2,50
Bestelling onder €75,-€6,75
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€6,75

Belgie

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €150,-Gratis
Bestelling onder €150,-€12,50
Enveloppakket onder de €150,-€3,50
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€12,50

Duitsland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €150,-Gratis
Bestelling onder €150,-€12,50
Enveloppakket onder de €150,-€3,50
Zwaar en/of groot pakket (20kg voerzakken, grote stretchers, zitkisten of boten)€12,50