Hoe betaal ik

Hoe betaal ik

Hoe veilig is mijn betaling

Al onze betalingen worden verwerkt door Mollie. Dit bedrijf regelt voor vele grote webshops de online betalingen en zij worden elke dag grondig gescand op virussen en andere problemen. Alle online betalingen vinden plaats op een beveiligde verbinding. Twijfel? Let op het slotje boven in de adresbalk of op de https:// in de adresbalk. Als één van deze dingen te zien is en je komt direct uit onze winkelwagen is de betaling veilig. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice.
  • Mail naar: info@hengelsport-heijnens.nl
  • Bel naar: 045- 527 14 12

Betaalmethoden

iDeal 
iDeal is verreweg de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDeal maak je eenvoudig het verschuldigde bedrag over via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle grotere Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal. Klik hier voor meer informatie over iDeal.

Voor een betaling met iDeal betaal je geen extra kosten.

Creditcard 
Reken eenvoudig af met je creditcard. Wij ondersteunen betaling met VISA en Mastercard. Omdat met creditcards nog wel eens fraude voor wil komen raden we je aan om een securecode in te stellen. Klik hier om een securecode in te stellen voor je creditcard. Er gaan bij ons alarmbellen af als een creditcard in een land gebruikt wordt dat ver weg ligt van het land waar hij is aangekocht en de bestelling “onlogisch” is. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen.

Let op: Voor een betaling met Creditcard betaal je €1,- extra

Giropay 
Met een gebruikerspercentage van zo’n 75% is Giropay de iDeal van Duitsland. Op moment van schrijven worden de banken Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank en PSD Bank ondersteund. Kijk voor een actueel overzicht van ondersteunde banken en voor meer informatie op https://www.giropay.de

SOFORT Banking 
SOFORT banking is een Europese versie van iDeal en wordt op dit moment gebruikt in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Een SOFORT betaling is vergelijkbaar met een iDeal betaling. Voor ondersteunde banken en meer informatie kun je terecht op: https://www.sofort.com

Mister Cash 
58% van de Belgen gebruikt Mister Cash als betaalmethode. Mister Cash is een directe en veilige betaling. Vergelijkbaar met het nederlandse iDeal. Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.bancontact.com

Cadeau pas of kortingscode

Vul je (unieke)code in op de afrekenpagina bij stap 3 Ik betaal met. Klik op >Overige Betaalmethodes en vervolgens is onderaan het invoerveld Cadeaupas of unieke kortingscode toevoegen te vinden.

Verzendkosten

Voor het verzenden van je pakketje rekenen we een klein bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten per soort pakketje vind je in het volgende overzicht.

Nederland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €75,-Gratis
Enveloppakket onder de €75,-€2,50
Bestelling onder €75,-€6,75
Zwaar pakket boven €75,- (20kg voerzakken, grote stretchers of boten)€6,75
  

Belgie/Duitsland

Bestelling/pakketjeVerzendkosten
Bestelling boven €150,-Gratis
Bestelling onder €150,-€12,50
Enveloppakket onder de €75,-€3,50
Zwaar pakket boven €75,- (20kg voerzakken, grote stretchers of boten)€12,50