Starbaits Performance concept aas serie

Starbaits Performance concept aas serie

Performance concept

Deze complete aas serie’s bestaan uit boilies in diverse diameters, hard baits,pop up, fluo pop up, pop tops, paste, pellets, en diverse flavours en dips. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn in aanmerking gekomen bij het produceren van dit aas.  hieronder zal ik de diverse smaken beschrijven.

Omega Fish:

Dit aas is speciaal bedoeld voor alle karpervissers die op grote karper in voedselrijke wateren vissen. Omega fish is rijk aan vismeel en lokstoffen zoals betaine en aminozuren en krijgt een extra boost door intensieve natuurlijke stimulatoren, die de karpers onmogelijk kunnen weerstaan. De karakteristieke zoete en zure accenten doordringen de voerplek en zorgen ervoor dat de karpers snel naar dit aas zullen omschakelen.

 

Garlic Fish:

Garlic Fish is een combinatie van verschillende vismelen waaraan een legendarisch bestanddeel is toegevoegd: knoflook! Het gebruik van poeders en etherische oliën bevordert de verspreiding en het smaakaspect aanzienlijk, waardoor de voerzone wordt gemarkeerd en de vissen zich echt op de plek fixeren. Garlic Fish heeft bovendien een uitgesproken smaak. Net als de andere producten uit de performance concept serie is Garlic Fish zeer goed verteerbaar en perfect uitgebalanceerd. Dit 100% natuurlijk aas maakt het mogelijk om de vissen zeer lang op de voerplek te houden en is zowel geschikt voor korte als lange sessies(altijd), ongeacht de temperatuur van het water. Net als bij de andere producten uit de Proconcept-serie zijn er diverse productvarianten verkrijgbaar(pop-up, dip, dropper,pellets, pop-top…)

 

NFS:

N.F.S of Natural Food Source is een complexe formule van snel verteerbare bestanddelen en derivaten. Diverse bestanddelen voor een ‘crunchy’ effect stimuleren de opname van rivierkreeft en andere zoetwater schaaldieren. De licht gezouten smaak ontstaat door een mix van vis-, vlees- en rivierkreeftmelen. Vol met diverse andere organische bestanddelen en natuurlijk gekopieerde aminozuren die voor karper zo aantrekkelijk zijn. Dankzij de goede verteerbaarheid blijven de vissen langer op de voerplek. Eenmaal in het water verspreidt N.S.F op basis van 100% natuurlijke bestanddelen direct aantrekkelijke signalen. Dit natuurlijk aas is ook geschikt voor grote voercampagnes.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *