Tips en andere handigheden topsets vaste hengels Sensas

Tips en andere handigheden topsets vaste hengels Sensas

Intro Topsets.

Net als bij de hengels, is het belangrijk om de juiste topset voor de geldende visomstandigheden te kiezen. we hebben ieder model een cijfer gegeven tussen 1 en 5 om de mate van strakheid aan te geven. Passend hierbij geven we nog informatie welke diameter elastiek u voor iedere top kunt gebruiken.

Cijfers:

Cijfer 5/5: zeer strak.

Cijfer 4/5: strak.

Cijfer 3/5: redelijk strak.

Cijfer 2/5: redelijk zacht.

Cijfer 1/5 zeer zacht.

Dit jaar hebben we tevens informatie toegevoegd over de sterkte van de topsets en de mate van geschiktheid voor het vissen op grote vis. Hoe hoger het cijfer(van 1 tot 10), hoe sterker het topset. Voor ieder topset geven we bovendien aan welke diameter(hol en vol) er het beste bij past.

Kits karper.

Een grote keuze aan kits en packs die speciaal zijn bedoeld voor het vissen op de hele grote vissen. Binnen deze serie kunt u de kits kiezen die uw materiaal compleet maken en waarmee u in alle voorkomende situaties uit de voeten kunt.

Met de serie Fighting Top Ghost heeft u de mogelijkheid om ook heel schuwe vissen te verleiden. De coating in “sky grey”is voor de vissen bijna onzichtbaar als ze naar de oppervlakte kijken. Heel praktisch in helder water, bij  ondiep water en voor de oppervlaktevisserij. U heeft hiermee een extra troef om nog meer vissen en/of zelfs grote exemplaren te vangen. Binnen de serie zijn er twee modellen: meerdelig en telescopisch. Aan u om te kiezen wat uw voorkeur heeft.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *