Tips en handigheden verlengdelen Sensas vaste hengels.

Tips en handigheden verlengdelen Sensas vaste hengels.

De kleine extra’s.

de ontwikkeling van hengels van Sensas biedt u tal van mogelijkheden om u aan te passen aan de heersende situatie. Dit al naar gelang het model dat u heeft gekozen tegen een acceptabele prijs. De meeste van onze hengelseries worden op dezelfde mallen ontwikkeld. de hengels zijn dus compatibel en we zijn in staat u verschillende hulpmiddelen aan te bieden. Ze vervullen dezelfde rol als de traditionele accessoires met het verschil dat ze werden ontwikkeld om in specifieke situaties die u ervaart aan alle benodigde voorwaarden te voldoen. Of het nu gaat om een pack van 500 of 5000 euro. Ze hebben dezelfde functie en kunnen u zeker van dienst zijn.

U kunt een deel nr 4 vervangen door een Short nr 4 en een mini 4/5. Zo ontstaat een half deel voor situaties waarin dit comfortabeler is.

DE MINI-VERLENGSTUKKEN.

De mini-verlengstukken hebben de eigenschap aan beide zijden conisch te zijn, wat betekent dat ze omkeerbaar zijn en zowel op een deel 11.5 als op een deel van 13 meter passen. Het kan dienen als een ‘reservelengte’ om voorbij de voerplek op zoek te gaan naar grote vissen. Het laat toe om toppen zeer kort te verzagen om een grote diameter elastiek door te laten en de hengel strakker te maken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *